Scheepslift:
Breskens Yacht Service kan allerhande schepen gaande van motorjachten, zeiljachten, beroepsvaart,… liften en droog zetten tot 68 Ton.
Zeiljachten met een diepgang tot 4,80m kunnen probleemloos gelift en geplaatst worden.
Ook zeilboten masten en ontmasten behoort tot de mogelijkheden.
 
Onderhoud:
Breskens Yacht Service is erkend Volvo Penta en Yanmar agent. Onze ervaren monteurs staan steeds ter beschikking voor alle onderhoud en herstellingen.
BYS is ook gespecialiseerd in merken als Perkins, Lister, Caterpillar, ONAN, Westerbeke, Nanni,…
 
Reparaties:
Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in  allerhande scheepsherstellingen.
In timmerwerken behoren renoveren, herstellen en plaatsen van nieuwe teakdekken. Volledig herstellen en plaatsen van nieuwe interieurs en betimmering in allerhande soorten hout. Fineren van bestaande interieurs is ook een mogelijkheid.
In composiet kunnen alle materialen verwerkt, hersteld en gebouwd worden zoals GRP, Carbon, Kevlar,… in vacuüm injectie.
 
Laswerken:
Breskens Yacht Service kan laswerken uitvoeren in staal, inox, aluminium en koper.
Wij kunnen ook nieuwe op maat gemaakte constructies leveren gaande van zeerelingen, dekdoorvoeren, behuizingen,…
 
Draaien en frezen:
Alle soorten draaiwerken in verschillende materialen behoren tot de mogelijkheden van BYS. Bij aanleveren van correcte CAD tekeningen kunnen ook CNC gefreesde stukken geleverd worden.
 
Volledige refits:
Breskens Yacht Service heeft sinds zijn oprichting tal van grote en kleinere refits gedaan met uitstekende referenties.
Ook spuitwerken van zowel romp, opbouw en interieurs zijn geen enkel probleem voor onze gespecialiseerde spuiters. Ook in de verwarmde spuitcabine kunnen tal van losse stukken gespoten en gelakt worden.
 
Stalling binnen en buiten:
Breskens Yacht Service plaatst jachten tot 75’ binnen en een rijdbare hoogte van 13m. In totaal hebben wij 8.000m2 stalling binnen en 3.000m2 buiten. Alle loodsen zijn verwarmd en beveiligd.
Tijdig reserveren voor een plaats is wel een noodzaak gezien de grote vraag.
 
Schade taxaties:
BYS regelt taxatie met beëdigde taxateurs voor zowel schade als verkoop van jachten en beroepsvaart schepen.
 
Transport:
Het forwarden en transporten van jachten in Europa en de rest van de wereld behoort tot een van de sleutelfuncties van ons bedrijf.
Wij kunnen boten ter plaatse transport klaar maken. Volledig afbouwen, opbouwen, verwijderen van schroeven, roeren,assen, fly bridges,... tot het volledig inpakken van boten met wrapping folie behoren tot de mogelijkheden.
De transporteurs waar wij mee werken hebben een ongekende ervaring in jachttransport wereldwijd.

Breskens Yacht Service | Middenhavendam 3, 4511 AX Breskens | info@breskensyachtservice.eu | tel. +31 117383126  Interact Network 2013